Sleepwalker manicurist Bizimki 1 yasina girdi mız mız herseye aglar birsey ister vermeyince kendini yere atar ver diye vs. 1 yas sendromu 😂
manicurist 1ana1bebe bizimki şuan yerlerde takılmak istiyor hiç kucağa gelmek istemiyor ama şimdilik 😀
senamiray manicurist 1 ay sürdü hala da tam anlamıyla çıkmadık bilmiyorum belkide huyu suyu böyledir çok asabi sıkılgan oldu çığlık atıyor elimden tutuyor dışarı çıkartmaya çalışıyor ama dışarısı buz çocukta haklı eve tıkandık kaldık yaz gelseydi bi
manicurist senamiray dışarıya şuan pek akli ermiyor da kucak istemiyor sürekli yerlerde sürekli ayakta yürümeye başlamadı henüz düştüğünde kendi kendine kalkıyor minik minik yürüyor
yagmurum_53 manicurist ayy istedigin yapma kendini yerlere atar korkuyorum oraya buraya çarpacak dir hiç bakmıyor sağına soluna. uykusuz geceler. sabaha kadr 15 dkda bir ağlama uyanma emzik weriyom almıyor sarhoş gibi geziyorum ewde öyle olnca çock lada ilgilenemiyorum fazla mahfolmş durumdayım
manicurist yagmurum_53 bide beni düşün çalışıyorum şuan yoldayim eve gidiyorum gece uyumuyor bazen 3 4 e kadar ayakta kalıyoruz sabah 1 saat erken kalkıp emzirip altını degiştirip öyle gidiyorum işe uykusuz dolanıyorum ortalarda 😂
1ana1bebe manicurist ayy yer iyi ya, yemek yaparken bile kucahima gelmek istiyor elindekini akinca agliyor kendini geri atiyor, alt degistirme ayri dert, kiyafet degistirme ayri dert anacim say say bitmiyor
yagmurum_53 manicurist allah yardımcın olsun bacım zor walla bu durumda bide çalışıyor olduğumu hayal edemiyorum 🙈🙈
manicurist yagmurum_53 zor gerçekten 1 gün izin günüm var ondada dinlenemiyorum pek sağa sola gitmekten hastane işim oluyor yada eksiği olur çıkıyorsun mecbur
manicurist Zeliff hele bez değiştirirken kendi bi daha bir sola atıyor bıraksam bu sefer altına yapıyor yatak çarşaf batıyor bana bağırıyor bide 😂😂
manicurist 1ana1bebe elinden birşey aldığımda kendini geri geri atıyor durmuyorda korkuyorum kafasını bi yere çarpıcak 🙈 küçük şeyleri hemen ağzına atıyor yerde birşey görsün ağzına atıyor geçen annem çekirdek yiyor yere kabuk düşmüş sen git onu al ağzına at teyzesi gördü de çıkarttı boğazına falan batıcak 😑 yemek falan yediğinde boğazında kalıyor arada almak istiyorum ağzını açmıyor ama öğürüyor 😂😂