Yigitttt Kızlar 44 günlük bebeğim var memeyi emiyor ama uykuya dalacağı zaman meme ile kavga ediyor resmen ağlıyor kızarıyor emmek ıstıyo aslında ama verince ağlıyor neden olabilir yardımcı olur musunuz
Buketylz94 Yigitttt benimkinde öyle son bi kaç gündür meme ile kavga ediyor kafasını sağ sol yapıyor kızarıyor tutamayınca sinirleniyor ağlıyor 😞 emzik veriyordum acaba emzik gibi sert gelsin mi istiyor hemen tutuyor emziği ama memeyi hemen kavramıyor uğraştırıyor
Keremy Büyük ihtimalle gaz oluyor o sıra onun verdiği huzurluktan tutamıyor tutmayınca da sinirleniyor
Buketylz94 Yigitttt emziriyorum çok sık sütüm de az ona sınırlenıyor olabılur bugun 2 kez çok sulu kaka yaptı galiba ishal o yüzden huzursuz 😔
Buketylz94 Yigitttt süt damlat biraz koklat belki alır, bide parfüm deo kullanma kokunu arıyor olabilir 🤔 sessiz ortam olmasını da istiyor benim kızım
Yigitttt BelaCivciv biogaia kullanıyorduk işe yaramadı relaktaz aldık bugün umarım işe yarar deneyerek bulacağz insallah
BelaCivciv Yigitttt Biogaia bağırsak düzenleyici gaz damlası değil, onun yanında bir gaz damlası kullanırsanız daha etkili olur aslında
BelaCivciv Yigitttt Onu kullanmadım bilmiyorum. Biogaia ve sab simplex birlikte kullananları biliyorum sadece. İsterseniz doktorunuza danışın kullanmadan