ireembassturk-98 Önce dişi kabardı beyazladı biraz sonra bugün bi baktım böyle bişey var bu arada 8 aylık ilk diş çıkacak tecrübesizim biraz eğer patladıysa dişin çıkma süresi ne kadar sürüyor bayanlar buda görüntüsü diş etinin https://imgyukle.com/i/E1HGfQ
Mrsanne ireembassturk-98 patlamış gibi görünüyor yani et yarılmış dişin ortaya çıkması biraz zaman alıyor 2 hafta falan gözle görünür oluyor. Hayırlı sağlıklı dişleri olsun 🥰
Manana ireembassturk-98 dişi patlamış canım yavaş yavaş yukarı çıkıp görünür hale gelir. 1-2 güne de tamamen ele gelir. Hayırlı olsun inci gibi olsun dişleri ;)
tumaypir ireembassturk-98 evet patlamış bizimki de ilk böyleydi 9 aylık olunca ilk dişi çıktı 10 aylık oldu 4 dişimiz var iki alttan iki üstte ❤🥰
Eymosunannesi ireembassturk-98 Sanki sağdaki ucu patlamis gibi ama patlamissada cok az kalmış geliyor inciler maşallah kuzucuğa 🥰
Alpinannesio5 Tamamen o dişin gözükmesi zaman alıyor bayağı. O tamamen gözüne kadar sıradaki gelir öyle gidiyor 🤷♀️
ireembassturk-98 Alpinannesio5 ay bende hergün bakıyorum çıktı mı acaba diye ilk dişi çok hevesliyim😂
ireembassturk-98 Pelusbattaniye evet bence de bende öyle düsünüyorum artık çıksa da bi görsem ilk dişiyle tipi nasıl olacak😂