Sincappp Kızlar eşime telefon alacağız şarjı iyi giden kullanıp memnun kaldığınız telefon modellerini yazar mısınız rica etsem.
Kader_cinar Sincappp eskiden iPhone kullanıyordum değiştirirken çok tereddüt ettim ama çok memnunum şuan oppo A74 hem de şarja 2 günde bir takıyorum
balyanakannesiiiii Sincappp bütceniz ne kadar ben ıphone 11 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim 👍🏻
Adamelis12 Sincappp oppo reno 5 lite alıcam inşallah şarj kamera vs çok iyi duyduğum, gördüğüm kadarıyla. I Phone 6s kullanıyorum şuan Allah bir daha ı phone kullandırmasın diyorum 😂
1balkizannesi Sincappp Benim işim S9 serilerini kullandı çok mükemmel bir telefon ama bütçe istiyor yani 2 yıl önce ucuzdu şu an çok pahalı.
Sincappp Kubra0603 benimki de ondan canım ☺️ bende seviyorum TL mi ama eşim boyutu büyük diye istemiyor.
Sincappp 1balkizannesi evet bizde keyfi değil de mecburiyetten alıyoruz aslında ama fiyatlar uçmuş resmen 4000 den aşağı iyi TL yok.🤷 teşekkür ederim.
Fenty Sincappp Ben iphone 13 kullanıyorum sadece kasası için bile alınır şahane duruyor 5s kasası gibi. İmkan varsa değerlendirin ama iPhone almak daha mantıklı. X yada 11 serisi. Eğer daha uygun bakıyorsanız poco markasını tavsiye ederim
aybikreis Fenty 10 senedir ayfon kullanıyorum 5s,6plus,şimdi de 8 kullanıyorum. Kimseye öneremem şarj aletleri bozulup duruyor saklama alanı doluyor bıktım artık