Gamsindef Kızlar kızım 4 aylık ve ben çok ağır grıbe yakalanıyorum şuan ateşim var çok kötüyüm parol dışı ne kullanabılırım nolur yardım edin
CerenBulut Gamsindef nanelimon iç canım wiks sür ayaklarına inşaallah terleyip atlatırsın sabaha azalır bende öyle yapmıştım
Alyanur Gamsindef canim bol bol ihlamur ic advil veriyorlar bogazlar sisse agumentin amaoklavin veriyorlar bunlarda iyi gekir zaten bende emzirirken aldim bunlardan parolda iyi atesede iyo gelir maske tak ama tedbir bebisine gecmesin geçmis olsun
deletedmom2200 Gamsindef emzirirken her ilacı kullanamazsın içeriği paracetamol ve ıbuprofin olabilir sadece diye biliyorum canım buna dikkat et 🙏 bol bol limonlu ılık su tüket gerekirse duş alabilirsin inşallah ilerlemez 🙏
behrem ayaklarınızın altına limon sürün, maske takın ve evi sık sık havalandırın. sütünüzden geçmez ondan korkmanıza gerek yok. çoook geçmiş olsun
Gamsindef Lokumum05 kıZlar benım bugun sağ göğsümde süt toplandı ve ağrı yaptı sağ göğsüm şişti kıpkırmızı bu ateş yapıyo olabılır mı sütü sağdım ama 😞
Kahramanlar0 Gamsindef tek ve en iyi çare duşa gir ılık su ile yeşil sabunla ovalayarak yıka göğsünü damarda süt birikmiş mastit olmuşsun
AygulSina Gamsindef yapiyor cnm ates. Havluyu kaynar su ile islat sik gogusune koy hemen yumusatiyor sonra elinle sag birde sertlesmis bolgelere yavas yavas masaj yao sut trafiği olmussun buyuk ihtimal
Kahramanlar0 Dezenfektan al eczaneden elini yıka dezenfektan sık ellerine her emzirmeden önce bunu yap birde emzirirken maske talabilirsin geçici bir süre bu şekilde yaparsan geçmez bebeğine
AygulSina Gamsindef hic bisey uzgunum doktoruna danismak zorundasin. Bitkisel ilaclar verebilir. Ve bende hasta olucak gibi oldum yarim limon sıktım 4 tatli kasigi bal ve yarin bardak ilik su cok iyi geliyor
Gamsindef Alyanur grip değilmiş canım mastit beni o hale getirmiş göğsümğ sağdım rahatladım çok saol 😊
Ozidem Gamsindef nane limon iç geçen hafta bende oluyordumki onunla kurtuldum bide bol bol emzirdm ona geçmesin diye