Masalingonunannesi Kızlar 4 ay atağı 1 aydan oluşuyor diye okuyorum biz 3 bucuk aylikken basladik gibi erken geldi bize atak haftasi hesaplamada son 1 gun olarak gözüküyor sizce bitecek mi yoksa 4 ayin bitmesini mi bekleyecek
Cennet-Eserr Masalingonunannesi bizde 3 aylıkken başladık 4 buçuk aylıkken bitti. Etkiler bir tık devam ediyor. 5 aylık olcak haftaya bakalım düzelecek mi ama bu atak programlarına atak dönemlerine bu kadar bağlı olup düşünüp beklenti içine girmeyin her ayın bi atağı var zaten. Çünkü beklenti içine girince örneğin atak 2 gün sonra bitiyor diyoruz rahatlıyoruz ama 2 gün sonra pek bi değişiklik olmayınca hayal kırıklığına uğruyoruz bence kabullenişe geçip herşeyi geldiği gibi kabul etmek bu ataklara çok odaklanmamk lazım inanın ben atak düşünmekten hesaplamaktan psikolojim bozuldu ve artık bıraktım ve çok daha rahatım 😇🤞
Nefeess Masalingonunannesi Aaa ben 4. Ay atağını 4 ay 1. günden başlar diye düşünüyordum ya hep şimdiden böyleyse o zaman ne yaparım tek basıma diyordum yorgunluk ve uykusuzluktan kafam uçmuş ben tam da 4. ay ayağının göbeğindeyim ya 3 ay 22 günlük kızım sevinsem mi bilemedim çoğu gitmiş azı kalmış 🤣🤣🤣
Masalingonunannesi Melesss ayy o zmn hic heveslenmeyeyim o zmn bu atak hesaplama programları güvenilir değil
Melesss Masalingonunannesi şöyle söyleyeyim 3,5 aylıkken bağırıyordu durmuyordu ama uykusunda bir şey yoktu. 4.aya girdik saatte bir uyanmaya başladı daha yeni rahata kavuştuk
Ipekhanim 3 buçuk aylık benimki de 2 gündür emmiyo mama da yemiyor uyumiyo gece uykusu kısaldı sebepsiz ağlamalar başladı nasıl çözüm buldunuz neler yaptiniz simdiden çok yoruldum 😔
Esved_58_58 3 buçuk aylıkken başladı 10 gün çok feciydi hiç uyumadı hep ağladı şimdi 4 ay 4 günlük gene uykuları fena ama eskiye nazaran şükür diyorum geçecek inseallahh diye diye kendimi rahatlatıyorum
Masalingonunannesi Esved_58_58 benimkide su son 1 haftaya kadar cok iyiydi ama su 1 hafta oglen uykusu yok denecek kadar az gece cok şükür iyiyiz sadece merak ediyorum onemli olan gece uyumasi gunduz bi sekilde oyalaniyoruz
Cocuklarimm12344 Masalingonunannesi bizde 3.5 aylik başladı 4 ay 8 günlüğüz ve gece uykuları tamamen bitmişti gündüzleri uyuyordu bugün gündüz de uyumuyor 🙄😣😣 hayır yani ben dayanamıyorum bu uykusuzluğa bu bebe nasıl dayanıyor😢
Masalingonunannesi Cocuklarimm12344 uyumuyorlar aksamda burnumuzdan getiriyor bnmki dalana kadar bagiriyo cok ağır güncelleme geliyor sanirsam 😅