Kitapkurduu Yengem 8 aylık bebeğine konserve balık veriyor hani var ya Ton balığı falan markette satılan. Onları veriyor eline ekmek veriyor Topkek patates kızartması çikolata meyvasuyu gofret market sütü bunları veriyor yani şahit olduklarım bunlar daha ne var bilmiyorum ve sormak istedim ne kadar doğru bu? Çocuklarımız ayları birbirine yakın ve onunki bofuduk biraz bana sende ver falan yaptı şok oldum size de sormak istedim be kadar doğru özellikle balık
AslanannesiAyse Kitapkurduu balık bende vermek istiyorum ama fırında pişmiş öneriyorlar market ürünleri de arada yiyor ama çok vermiyorum benimki 9,5 aylık
DemirAlaz Kitapkurduu bebeğe konserve ürün mu verilir yahu. Herkesin anneliği kendine özgü o sebeple elestirmekte yanlış 😊
agacsizkoala Kitapkurduu ya bir yanım diyor en iyisini yapıyor çocuk büyüyünce yemek seçmez , bir yanım diyor ben sağlıklı besledimde ne oldu oğlum şimdi her yemeğe mırın kırın ediyor. Tercih meselesi bence de 😁
Mutlulugunadi_bahar Kitapkurduu balıkta ton balığı hele konserve tipi pek önerilmiyor hatta hamileyken bile yemeyin deniyor. Balık tavuk 9. Ayda dedi doktorumuz o da somon vb balıklar. Her şeyi verebilir 3 gün kuralı da vermeyebilir ama bence paketli ürün verilmemeli belli süre.
RuzgarMommys Şimdi bu kadin da çocuk besliyor öyle mi? Neyse bana ne bişey demicem.. herkesin anneliği kendne olsun da çocuğu beslerken bari zarar vermese. Konserve hic bir ürün çocuğa verilmez hele hele ton balik hic verilmez.
Sumeyraas Kitapkurduu zayıf olsun sağlıklı olsun. Çok dikkat etmem her verdiğime ama bunlar bariz verilmez.
Seyyid_Ali_2021 Kitapkurduu gofret, süt, patates kızartması çikolata bunları 8 aylık"BEBEĞE"mi veriyor kafa Erorrr🤐🤐🤐🤐🤦🏻♀️🤦🏻♀️