SinyorinA Merhaba kızlarr Oglumun 2 yasina girmesine 11gun var yarin sunnet muayenesine gideceğiz ister istemez stresliyim insallah sıkıntısız atlatiriz 🙈 bizim gibi 2yasa yakin sunnet yaptiran varmi onerileriniz neler ?
Tuba SinyorinA oğlum 2,5 yaşında olmuştu hiç bir şey anlamadı. Sünnet olduktan sonra koşup zıplamaya bile başlamıştı😅
Esrayasrr SinyorinA keşke yenidoğduğunda yaptırsaydınız hiç anestezi bile almadı kremi bile vermedi bir günde idrarıyla dikişleri iyileşti
SinyorinA Tuba ayy bu ne guzell yorum boyle 😊 peki bikac sey sorsam genel anestezi mi oldu lokal mi birde sunnet kulodu gerekli mi
Tuba SinyorinA genel anestezi olmuştu ve sünnet külodu gerekmedi. Kompres aldım üstüne panthenol sürdüm ve her altını açtığımda onu yenileyip pipisinin üzerine koydum ve normal bez bağladım
Tuba SinyorinA ilk günleri şişti baya ve 1 haftaya şişliği indi. Kendiliğinden düşen dikiş atılmıştı oda 1-2 ay içinde düştü. Kanaması falan hiç olmamıştı.
SinyorinA Esrayasrr keskeyle olsa keske ☺ bizde cok istedik ama imkanlar el vermedi surekli bi engel cikti beklemeye karar vermiştik ama suan olmak zorunda sunnet derisi iltihabi atlatti bir kere bidha tekrarlamasin diye sunnet onerdi doktorumuz
SinyorinA Tuba insallahh 🤲 bugun muayene icin gittik salı günü olacak insallah genel anesteziyle ama doktorumuz sadece batikon verecekmiş krem kesinlikle yok dedi 🤔
Tuba SinyorinA her doktor farklı şey söylüyor veya öneriyor. Bizimkisi panthenol vermişti her altını açtığında komprese biraz sür pipisinin üzerine koy demişti ☺️ 3üncü günü itibaren de papatya suyu banyosu yaptırmıştım iltihap kapmasın diye
SinyorinA Minnaktospik merhabaa anca goruyorum yazdiginizi kusura bakmayin bildirim gelmiyor niyeyse oyle bakinirken gordum 🙈 evet cok sukur yaptirdik bunuda atlattik ☺
Babykitteniscomin SinyorinA merhaba benim oğlumda Temmuz’da 2 yaşına girecek istiyorum ama bi Handan’da korkuyorum nasıl geçti iyileşme süreci biraz anlatır mısınız
SinyorinA Babykitteniscomin Merhaba simdi gordum yazdiginizi bildirim gelmedi de 🙈 hic korktugum gibi olmadi cok sukur rahat atlattik biz sadece hastanede ameliyattan ciktiginda 3 saat kadar emmesin bisey yiyp icmesin dediler sabahtan beride emmedigi ve aç oldugu icin o 3 saat asiri zordu cok agladi sonra corba getirdiler emdi eve geldigimiz gbi oyun oynamaya devam etti ben surekli otutturuyodum tabi arada kalkiyordu ama keyfi cok iyiydi sadece bezini acarken aciyo diyordu o kadar insallah sizde sıkıntısız atlatirsiniz 😊
Babykitteniscomin SinyorinA çok teşekkür ederim bizimki hasta 10 gün kadar ertelendi o yüzden inşallajh bizimkide rahat geçer