Birkucakmutluluk sutlukahve yeşil çay içilmiyorsa acı cehre hiç içilmez diye düşünüyorum. Annenin yediği içtiği her şey bebeğe geçiyor. Doğal olarak bebek bu çaydan olumsuz etkilenir. Tavsiye etmiyorum
Glsn7581 sutlukahve doktora danışmadan içmeyin bı kadın zayıflama çayı içmişti bebeği de zayiflamisti
Duyulurum sutlukahve hayır kullanmayın. Yeşil çayı bir fincan içebilirsiniz ama acı çehre otunu hiç kullanamazsınız emzirirken
Arslangkce sutlukahve ben hamile değilken kabız olduğumda içmiştim. Ogün asla dışarı çıkamazsınız çünkü gün boyu vc de geçirirsiniz.birde karın ağrısı yapıyor içildiği gün
Bsrtncsy sutlukahve aman aman beni mahvetti o acicehre.Neymis o öyle.Ne karın ağrım durdu ve wcden çıkabildim.Dusman başına 😀Onun yerine sezeryan sonrasi doktorum magnesia calcine vermisti suya atılıp içilen müshil doktoruna danışarak onu kullanabilirsin
Durulina17 sutlukahve sakın oyle bişi yapmayın bebeğiniz ishal olur vücudundaki suyu atar karın ağrısı yapar çok sakıncalı eğer dolaşım sorunu varsa zeytinyağının içine incir koyup yiyin ılık bi bardak su için hem süt yapar