biberonmamasi Bir çok kişi zararlı diyor bir çok kişi de kullanıyor ben doktoruma da soracağım ama buraya da sormak istedim. Bebeğim 7 aylık olmak üzere kullansam sıkıntı olur mu
Tuba biberonmamasi büyük oğlum 7,5 aylıkken 2 hafta kadar kullandım sonra kaldırdım. Küçük oğlum da hiç kullanmadım. Ne bir faydasını , ne bir zararını gördüm🙂
cemreninnannesii biberonmamasi erkek bebeklerine önerilmiyor benim kızım var kullandı 7.aydan itibaren wcye gitmek için koyardım yenek yaoarken falan 15 20 dk ama parmak ucu basmaya neden oluyor bilginiz olsun koltuk kenarında gezerken hep parmak ucu gezdi şuan 16 aylık desteksiz yürüyor ama şuan tam basıyor
Zormama biberonmamasi bebegin gelisimine bagli, kimi doktor oneriyo kimi doktor onermiyo bence tamamen bebege bagli olan bir durum
U_bass biberonmamasi her şeyin fazlası zarar. Kullanmak istiyorsanız kullanın ancak fazlaya kaçmadan dozunda kullanın. Benim bebeğim 6 aylıkken kullanmaya başladım çok aşırıya kaçmadan günde birkaç saat olmak üzere ve 1 yaşında yürümeye başladı yürümesinde hiçbir sorun olmadı şükür.
Nilunas biberonmamasi biz 6. Aya girdiğinde aldık doktor randevusunda bunu söyledik doktor tavsiye etmiyoruz dedi hem daha erken dediydi yeni çıkardım ayakları yere tam basıyor adımlıyor parmak ucuna basmaması lazım kız bebepim bu arada 7 aylık