Gmzeecnbzzz Bebegim bu hafta 4.ayına giricek ek gıdaya baslamak istiyorum sütüm hic olmadi mamayla besleniyoruz 4. Ayda ek gidaya gecen varmi acaba yardimci olabilir misiniz bana nasil baslamam gerekiyor acaba
ZeynepNurten Gmzeecnbzzz bşzde 4 aylık başladık yoğurt patates havuç bal kabağı haşlayıp ezip içinede zeytinyağı söktüm brokoliyaşladım ezdim zeytinyağ ilave edip verdim sabahları labne yumurta sarısı bebe bisküvisi kıvam alsın diye sıcak su ezip verdim bu şekilde ilerledik. Meyveleri en son verin tatlıya alışınca sebze yemek istemiyorlar
Gmzeecnbzzz ZeynepNurten verdiginiz tarifleri denicem cok tesekkur ederim bilmiyorum ilk çocuğum bide yardiminiz icin saolun 🌸🙏
Deletedmom_21 Gmzeecnbzzz buhar pisirici aparatiyla suda hasla yogurtla birlikte ver canim ilk yogurt ver 3 gun seklinde eger alerji olmazsa sebzelerin yanında yogurt ver bu ay tadımlık ay oldugu icin pek bir sey yapamazsin sadece en son butun sebzeleri birlestiri0 corba yaparsin o kadar
Deletedmom_21 Gmzeecnbzzz sebz3 olarak balkabagi havuc pirasa kabak ispanak enginar patates brokoli karnibahar verebilirsiniz meyve olarak elma muz armut o sekilde verebilirsin meyveyo en son ver ki meyveyi gorunce sebze yemiyorlar meyvelerin icine yogurtta katip meyveli yogurt yapabilirsin kuru kayisi hosafi da verebilirain kabizlik olmasin diye