aliannesi merhabalar 🙋🏻♀️ oğlum 2.5 aylık, kanguru almayı düşünüyorum. mamadus solomom ilgimi çekiyo güzele benziyorlar ama şuan için pahalılar bana. bir de slingi sevmiyo kangurudan da emin olamıyorum o yüzden çok para vermek istemiyorum. alıp deneyebileceğim güzel bir kanguru öneriniz var mu?
Alyask aliannesi bende prego marka aldım 110 tl babymall dan ama henüz kullanamadık bakıcam sevıcek mi 🤷♀️
Rabiye aliannesi benim elimde bi ürün var aldım ama hediye kanguru gelince elimde kaldı hiç kullanamadım uygun fiyata verebilirim isterseniz
aliannesi Tuba8406 aa öyle mi? instagramdan mı satış yapıyorlardı? siz memnunsunuz sanırım kaç aylık bebeğiniz?
aliannesi [bilinmeyen] onlarda yenidoğan aparatı da oluyor değil mi? bebeklerin duruşunda sıkıntı olmuyor yani
Rabiye aliannesi intertten bakabilirsin model çok kullanışlı ve güvenilir ergonomik bel ağrısı falan sorunları da yaşamazsın vereceğim fiyatada o özelliklerde kanguru bulamazsınız bi araştırın 🙏🏻 Doğumdan itibaren kullanabiliyorsunuz
ozdenarda aliannesi sevdim gayet iyi bence çok paralar harcamaya gerek duymuyorum bu tarz şeylere çünkü bebeklerin sağı solu belli olmuyor bugün seviyorlar yarın sevmiyorlar😁