keskebirazuyusam Kızlar 1 ay sonra oğlumun doğum günü 😊 kendim için elbise bakıyorum ama bir türlü bulamadım. Fikri olanlar veya kendinize aldığınız elbiseleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🌸💜🌼
kirmizibasliklikiz_ keskebirazuyusam nelerden hoslanirsiniz acik misiniz kapali mi. Kisa giymeyi mi seversiniz yoksa uzun mu. Acik mi giyinirsiniz kapali mi. Cocugunuzla takim mi olmak istersiniz yoksa fark etmez mi
Ahssnnnn keskebirazuyusam boyun kaç canım ? Eğer uzun boylu bir hatunsan midi boy elbiseler efsane duruyor uzunlarda
aslbaybars keskebirazuyusam ben doğum günü konseptini turuncu sarı olarak yapmıştım . Bebeğime turuncu bir tişört giydirmiştim bende turunculu sarılı çiçekli bir elbise giymiştim. Renk konsepti olunca uydurması kolay oluyor
keskebirazuyusam kirmizibasliklikiz_ kendime elbise bulsam oğluma da one göre alacağım 😊 açığım, ve çok absürt olmamak üzere kısa da giyerim
kirmizibasliklikiz_ keskebirazuyusam yani tarzinizi bilmiyorum ben siyah sevdigim icin soyle sade bir elbise paylasayim sizinle belki begenirsiniz fikir olur 😊 https://ty.gl/7k8kwy1roy