Elifnils Merhaba bebeğim 7aylık son ıkı haftadır geceleri sürekli ağlayarak kalkıyor diş ağrısından olabılır mi? Nedenini çözemedim acaba doymuyor mu diyorum gündüz bir sıkıntımız yok ama gece uykumuz kabusa döndü:(
Hacerr7 Elifnils bizim de 7 buçuk aylık gün içersinde çok huysuz dişine bi baktım beyazlamış:) bir kaç gün önce gece hep kalkıp durdu şimdi iyi geçer canım eline salatalık diş kaşıyıcı ver ki rahatlatsın ben soguk şeyler verince rahatlıyor
Gymy Elifnils olabilir benm oğlumda geceleri hep mız mız huysuz gözleri kapalı ağlıyodu diş patlattı salyamız çok vardı kehribar kolye aldık azaldı eller hep ağzında ne buluyorsa ağzına atıyordu zaten aha erken ama bizim çıktı 4ay24 günlük
Elifnils Hacerr7 ewt bizimkide beyazlamış ama bizde gündüz sıkıntı yok aksam uykuya dalınca huzursuzluk başlıyo , bnde diş kaşıyıcıları dondurucuya koyuyorum soğuk iyi gelirmiş birde silikon kaşık aldım onuda cok sevdi
Makbuss Hacerr7 beyazlama nasıl oluyorki bizim kizdada var ve 2 gündür acayip huysuz.eli hep ağzında hayrlsyla bi çıkartıp rahatlasalardi bebisler
Elifnils Bizim yeni bpzuldu uyku düzenimiz bnde cok üzülüyorum doymuyor mu diye uykudan önce mama yapıorum istemiyor illa memede uyucak 🙆🏼♀️
Busss Elifnils diş ağrısına anne sütü iyi geliyor o yüzden öyle emmek memede uyumak istiyorlar. Amaç karın doyurmak değil ağrı kesici içmek 👍🏼☺️
Emine3018 Evet diş ağrısıdır gelmesi yakındır bizde öyleyiz ve 3. CÜ dişi patlattık 4. De yolda ama bizimkinin sıralaması biraz değişik alt iki diş çıktı onun yanında çıktı ve şimdi üst kesici çıkıyor bişey anlamadım ben bundan🤷♂️
Bluepearl Emine3018 bizim de aynı...alttan 2 diş çıktı,şimdi alttan 3.diş çıkıyor...2 farklı doktora sordum,sorun yok dediler.
Busu48 İki üç gün önce bi baktım alttan iki diş patlamış emzirirken bile hissetmedim 🤦 6 ay 26 günlüğüz hiç bi belirti vermeden geldi bizimikiler 👶