Miskokulum22 Ya bu başlığı daha önce Allah bilir kaç kişi açtı (ben dahil) ama yok yok yok lütfen Bi yönlendirin beni ya çalışmak istiyorum çağrı merkezi işlerine bakıyorum ama hep prim şeklinde ödeme yapıyorlar Bi yardımcı olun lütfen ya
melegim26 Miskokulum22 ben çalışmıyorum ama prim ekstra olarak ödeme olur yani normal maasin olur onun yanında tahsilat elemanıysan tahsilatın göre ya da müşteri temsilcisiysen konuşma planlamalarina göre prim alırsın normal ofiste çalıştım ama evden calismadim
Miskokulum22 melegim26 canim ben prim ne diye sormadım genelde baktığım yerler maaş vermiyor prim sistemiyle çalışıyor yani yaptığın satış üzerinden komisyon alıyorsun bende maaşlı çalışmak istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı diye sordum ⚘️
melegim26 Miskokulum22 yani bende ondan sasirdim bende bakıyorum maas artı prim olarak var genelde sadece prim hiç görmedim oyuzden açıkladım illa ki bilginiz vardır da . Turkcelle bakabilirsin wephelp var orayı bi araştır bunlar maas artı prim olarak çalışıyor
Miskokulum22 melegim26 webhelp hakkında bilginiz var mı? Ben sanki Bi görüşme yapmıştım ama dolandırıcı sanmıştım onun için onun ilanlarına hiç bakmadan geçiyorum
melegim26 Miskokulum22 yok dolandirici değil baya kurumsal bi firma bankaların müşteri temsilciliğini falan yapıyor. Benim birkaç arkadaşım çalışıyordu