asafmomyy Kızlar sağlık ocağı bize bu ilaçtan verdi fakat kullanınca çocuğum ilk gün aşırı kustu kaka yapmamaya basladi huysuzlaşti acaba bu damladan mi birşey oldu kızlar başına gelen var mı kullanmal istemiyorum ama başka ne kullancam onuda bilmiyorum
elalin asafmomyy evet canım ondan ben d vitamini hariç hiç bişi vermiyorum. Her gün bir çay kaşığı üzüm pekmezi veriyorum ama yok kullanicam dersen ocean kullan
Durukusunannesii elalin hicbsey kan damlası yerini tutmaz kaldiki daha küçük pekmez vermek için doğal temiz içerikli kan damlaları varken ..
elalin asafmomyy Yusaydef 5 aylıkken başladım şuan 6 aylık her meyvenin içine yoğurdun içine bir çay kaşığı katıyorum ilaç kullanmıyorum d. Vitamini dışında güvenmiyorum hiç bir ilaca
Yusaydef asafmomyy yani içeriği en temizlerden diyorlar bnde yeni aldım ebenin elinde kalmamış olsaydı bize de vegaferon verecekti ki verseydi de almazdım zaten doktorum demirde kanda sağlık ocağından alma demişti
asafmomyy Mavis34 gerçekten aşırı kustu içini komple boşalttı bide sürekli inliyodu uyku halinde. Bile büyük ihtimalle karın veya mide ağrısı yaptı