Uraz2021 Kızlar biz geçen bez aldık 5 numara hiç bakmamıştım hepsi külot bezmiş . Napsam şimdi ben bunu kullanabilir miyim . İade süresi de geçti çünkü bayrağı oldu alalı . Yaklaşık 300 tane vardır 😩
Kaderci Uraz2021 bnimde eşim almış 300tane külot bez olduğu u bilmeden. Kullanıyorum ben kenarlardan yirtiliyo
Uraz2021 irva ayy inanmıyorum kendime okumamıştım nasıl gözden kaçırdım yaa . Geceler sızıntı mı yapar 🥺
irva Uraz2021 Gece çiş durumu nasıl ? Benim oğlum 16 aylık gece beslenmesi yok fakat gündüz de gece de su çok içer.Külot bez gecede yeterli olmuyor o yüzden sızdırıyor genelde.
Medusafer Uraz2021 bence fark çok cirtli bez hiç rahat değil benim iki kizim da çok hareketli cirtli bez takmak mümkün değil
Uraz2021 irva yok benim oğlum gece beslenmiyor su da hiç içmez zorla veririm inşallah kullanayım bi artık deneyeceğim
Verammmm Ben yeni cırtlı bezden külot bez geçtik kızım 10 aylik ve aşırı hareketli asla cırtlarını yaptırmıyordu her bez değişimi eziyetti bunu giydirmek çok daha kolay geldi bana bundan sonra külot bezle devam etcem
Uraz2021 Verammmm aa benimde oğlum 10 aylık çok hareketli zor bezliyordum zaten inşallah kolaydır , sızmaz
irva Uraz2021 Erkek çocuklarda daha çok oluyor sızdırma malum kaldırıp işedikleri için.Kız çocukları gece de kullansa pek olmuyor ya.😅 erkeklerde pipi yana kayar yandan sızar.
Uraz2021 Medusafer ya inşallah bu daha kolaydır deneyeceğim . Zaten elimde de bayağı var mecbur artık
Uraz2021 Kaderci benim de eşim almış 300 tane 😄 nerden bileyim diyor da bende kullanacağım teşekkür ederim