busra1263 BeraAlp canım instagramda ekgıda yazınca bir sayfa çıkıyor o kdr güzel tarifler var ki anlatamam. İnan yavrum 6. Aya gelsn diye bekliyorum:)) malzemeler yaplışı ne kdr sürede yapılır kaç ay yiyebilir bayıldım ben bakablrsn
BeraAlp Tuba evet bitti aslında çorba tariflerine ihtiyacım var havuç kabak patates pirinç bunları tek tek tadımlık olarak yaptım karıştırıp çorbada yaptım bi süre bu çorbayla devammı etsem yoksa başka bi çorbadamı yapsam🤔
Tuba BeraAlp bende bu çocuk aç kitabı var ve onda 6 ay için bu çorbalar uygun görünmüş: irmik çorbası kırmızı biber çorbası taze fasulye çorbası şifa çorbası semizotu çorbası şehriye çorbası havuç çorbası terbiyeli bulgur çorbası
yaseminyildiz BeraAlp kaç aylık bebeğin ayına uygun sebzelerle ve bakliyatlarla çorba yapabilirsin sebze yemeği yapabilirsin
Tuba BeraAlp baska kitaplara bakmadim hic fakat bu kitabi kesinlikle öneriyorum. 12 aylik olana kadar cesit cesit tarif var
tosbigimmm BeraAlp Hayir canım geri çekilerek korunuyordu eşim6 gün gecikti benimde günde test yaptım negatif cumartesi günü tekrar yapicam Hiç kaza olmadı emziriyorum sanırım ondan gecikti
Burcuercinnn Annevebebek.019 instagram sayfasında günlük paylaşımlar yapıyor yeni ekgıdaya geçmiş bir anne,ben oradan takip ediyorum öneririm😊