Ecemcansuc Tatil için gidip memnun kaldığınız otel varmı 5 yıldızlı otel olursa çok iyi olur tabi fiyatlarıda önemli 😀
iremceren Ecemcansuc yani geçen yaz alanya long beach resort e gittik ama bu sene fiyat nasıl bilmiorm daha önce de bodrum voyage torba dan memnun kalmıştk ama güncel fiyat bilgilerini bilmiorm
nyesim Ecemcansuc geçen sene Antalya’da crystal Palace a gitmiştik çok memnun kalmıştık 👍🏼 Bu sene de fethiyede liberty fabay a gidicez yorumları çok güzel Ege düşünüyorsanız bakabilirsiniz 🙌🏼
Gesibaglari Ecemcansuc sultan of Dreams . Ben çok sevmistim bu oteli. Etrafta tavuklar geziyor, şehrin biraz dışında, sessiz , sakın, denize sıfır yemekleride fena değil. Odaları büyük, animasyonu güzel. Bence çok hoş bir oteldi
ESunar Ecemcansuc Alanya Green garden hotel var yada kafa dinliyim derseniz Fethiye sertil deluxe var bütçe olarak bişey yazmamışsınız o yüzden bende fiyatlarına bakmadım açıkçası 🤗
bikerem Ecemcansuc marmaris turunç otel,👌 bebekle gidilebilecek cok guzel biryer,ayrica benim gibi otelden ziyade cevreyi gezmek isterseniz okadar cok tarihi ve cografi yerler var ki,bi harika
kubra17- Ecemcansuc 8-13 Ağustos tarihi ve 1 yaş çocuk yaptım çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama 13 bin küsür çıktı şimdi de