ftmird Anneler bebeklerinin diş çıkarma döneminde ağrılarının dinmesi için neler yaptınız oğlum 5 aylık sanırım dişten çok huzursuz sürekli eli yüzünde kulağını çekiştirip saçlarını yoluyor ne yapmayalım sizce
Kubracosaar ftmird Benim kuzum da aynı öyle eli ayağı sürekli ağzında huzursuz salyaları çok arttı kuşağını çekiştiriyor napıcaz nasıl yardım edicez kuzulara
Sedaahmet ftmird benim oglum 3 ay 10 günlük. Eli sürekli ağzında. Kulaklarini da çekiştiriyor. Salyalarida akıyor. Acaba erken mi cikaracak dişi. 😕 kulaklarini ben kaşıyınca sakin sakin duruyor. Kulaklari kaşınıyor belliki. Napicam bende bilmiyorum
Kubracosaar Benim kuzum da aynı öyle eli ayağı sürekli ağzında huzursuz salyaları çok arttı kuşağını çekiştiriyor napıcaz nasıl yardım edicez kuzulara
ftmird @Kubracosaar#1674987 valla bende bilmiyorum canım yaa gece yarısı kulak çekiştirmekten uyuyamıyo da artık doğru düzgün bi çare arıyorum bende işte 😏
ftmird @Sedaahmet#1675073 oyy erken başlamış kuzum da inşallah çok uzun süre geçmeden çıkar ozaman kimilerinde diş sıkıntıları erken başlıyor ama hemen de çıkmıyo yine de 😏
ftmird @Kubracosaar#1674979 sarımsaklı zeytinyağlı bi kür var ama 6 ay diyor ona da yapsam mı bilemedim bide karanfilli bi tarif var cesaret de edemiyorum bilsem ki yapınca sıkıntı olmicak denerdim de