Bulutayazinannesi 1buçuk yaşındaki oğlum çok hareketli durduramıorum yemek yapamıyorum mutfaga girince çekmece fırın ne bulduysa karıştırıo kızıp bağırmak da istemıorum nasıl davranacağını bilmiyorum öneriniz varmı acaba?
Deletedmom_36 Bulutayazinannesi Tencere ve bir tahta kasigi mutfakta eline verin yarim saat oyalarnir kendi kendine
matmazel_ Bulutayazinannesi bizi anlatmışsın. Tezgaha da uzanıyor bir de ay bi yere bişey koyamıyoruz . Fırının dili olsa konuşur yani . Plastik leğenlerimi tepsi saklama kabımı kırdı hep başgelemiyorum . Usanır diyorum ama 7 aydır hiç usanmadan sıkılmadan aynı şeyleri yapıyor
alptoyyy Bulutayazinannesi ben hiç karışmıyorum alt çekmecelerde zaten zararlı bişey yok oynasın döksün bırakıyorum kendi haline
Duyulurum Bulutayazinannesi ben çekmeceleri oğluma tahsis ettim, o da o kadar kabullendi ki bulaşık makinesinde o çekmecelere ait bir şey olursa hemen alıp yerine koyuyor 😊 siz de tehlikeli şeyleri kaldırarak başlayabilirsiniz
alptoyyy alptoyyy ama emin ol bi saatten sonrada yapmıyorlar oğlum mesela işine gelmeyince gidiyor oyuncak oynuyor ya da mama sandalyesinde bişeyler yiyor
Deletedmom_41 Bulutayazinannesi 13 aylik oglum da ayni boyle onune bikac bisey koyuyorum kaplar tencereler falan ne kadar oyalarsa kardir diyorum 🤷🏽♀️
NunuDudu Bulutayazinannesi mutfakta ulaşıp ona zarar verecek ne varsa yukarılara taşıyın gerisini bırakın oynasın. Böyle büyüdü benim kızlar.
Mommysharkdoodoodoodoo Bulutayazinannesi bir kabın içine ılık su koyun bebeğinizin kollarını sıvayın oturtun önüne kaba balık krakerler koyabilirsiniz balıkları yüzdürsün. Kaşık verin balıkları kurtarsın.