Adamoms Sorum emziren annelere, benim bebeğim 5 aylık olmuş oluyo sadece emziriyorum oruç tutmalımıyım sizce benim gibi olan varmı
Ayazz54 Adamoms bende merak ediyorum benim oğlum 11 aylık ama memeye düşkün gün içerisinde sık sık emer sütte bi azalma oluyormu acaba 🤔
Selin1234 Adamoms benim bebeğim şuan 46 günlük ben emzirdigim için tutamam yoksa düşer bayılırım çünkü açlığa gelemiyorum ama normalde bünyeniz dayanıyorsa tutabilirsiniz demişti cami hocası
Mimoza_cicegi Adamoms Bnmde 6 aylık olacak bebeğim tutmayı düşünüyorum Allh nasip ederse sizde deneyin bir gün dayanabilirseniz tutarsınız 🥰
Sblatc Adamoms bende merak ediyorum sütte azalma oluyo mu? Benim kızımda 4 aylık falan olur ramazanda
Keskeuyusamm Ben bir kaç gün tutmaya çalışmıştım o zamanlar ama tutamamıştım zorlamadım bıraktım. Bu sene tutacağım inşallah
Merdumgirize Adamoms emzirenler için oruç tutmama müsaadesi var. Gerisi kişiye kalıyor, bünye meselesi.
UcuBulunamayanBant Adamoms tut yada tutma diyemem benim bebeğimde 6aylik pek dayanabileceği mi sanmıyorum çünkü çabuk kan şekerim düşüyor emzirdigim içinde haliyle daha kötü olacagimi düşünüyorum ama bikac gün deneyeceğim tabiki eğer sıkıntı yasamazsam tutarım çok zorlanirsam da tutmayacagim
Sanyamm Adamoms evet tutacağım bu ayda gecem senenin 12 kaza orucum vardı onları bu ay tuttum 4 tane kaldı