kitapkokusu_ Merhaba kızım 2 yasında gece çorba içirip yatırmuyorum süt içirip yatırıyorum ama çorba içip yatması gerekiyormus zayıflarmıs sizin de fikirlerinizi alabilir miyim siz nasıl yapıyorsunuz
Balkupum2505 kitapkokusu_ yatmadan 1 saat önce yogurt veririm sadece. Doktorumuzda agir yedirmemem gerektigini söyledi 22 aylik olcaz
hankardeslerr kitapkokusu_ Bende süt veriyorum canım, bazende meyve püresi veriyorum ama süt en iyisi ağır gelir çorba türü bence
kitapkokusu_ Balkupum2505 ben de internetten baktım süt anne sütü ya da formül mama verilebilirmiş yani sindirimi kolay seyler yoğurt da deniycem teşekkür ederim 🥰
kitapkokusu_ Mihranimmm 13 kilo yatmadan önce hiçbişey yedirip içirmezdim simdi süt vermeye basladım uykuda çok arardı verirdim ama arastırdım uykudayken zararlıymış
Dondurmalikahve kitapkokusu_ Belli 🤦♀️ Neden oyle diyor peki gerci buyukleri sorgulamamak gerek degisik cidden 😀
kitapkokusu_ Dondurmalikahve görümcemin de oğlu var o her gece yediriyor hatta günde 5 öğün yemek yediriyor çocugu da 3 yasında 21 kilo çok seviniyor kilolu diye kilolu çocuk bakıldıgını belli edermiş😆
Dondurmalikahve kitapkokusu_ Benimki 3 yasinda 14 kg biraz gecti ben onunda gozunde kotu anne olurdum bence 😄 bosver kgsu iyi bebeginin. Insanlar her zaman icin fazla kiloyu iyi saniyolar.