Seymanb61 Bebeğim 3 ay 10 günlük anne sütü alıyor. Son bir haftadır nerdeyse gece saat başı kalkıyoruz. Ama emmek için kalkmıyor öyle uyanıyor sürekli sizce neden olabilir gerçekten çok bunaldım
Mervehiraa Seymanb61 çünkü o bir bebek🤣 yetişkinler gibi uyku beklemeyin sadece arara dört saat uyur oda birkaç kere olur okadar daha atak dönemleri var
Sultanz Seymanb61 dönemseldir benimde kızım da 3.5 aylık. Neredeyse 20 günlüğünden beri 4 5 saat uyurdu aralıksız. Son zamanlarda sık sık uyaniyordu. Son 2 3 gündür düzeliyor. Geçici durumdur muhtemelen uyandığında ışığı vs açmayın geri uyutmaya çalışın. Birde benim gozlemim gündüz yorulursa gece iyi uyuyor. Çok enerjiler enerjilerini atmalarına yardım etmeliyiz.
HilallC Benim oğlum 2 yaşına giricek hayla uyanıyor şuan saat 5.40 ayağımda sallıyorum ne yaptıysam uyku düzeni tutturamadım birgün sabaha kadar uyursa diğer gün acısını çıkarıyor çocuktan çocuğuda farkediyor tabi yani bende tam bilemiyorum bu çocukların neden uyandıklarını 😂 burada beklim en iyisi😂
AsyaHumam Sizinle aynıyız. Dördüncü aya doğru, muhtemelen atak dönemine girdik veya giriş yapıyoruz. Dördüncü ay uyku gerilemesi hepimize hayırlı uğurlu olsun. 🙈Google’a atak dönemi hesaplama yazıp bir bakın isterseniz. 🌼