Eserr-80 Kızım kulaklari normal ama sürekli sağ sol yatırdığım için kulaklari bükük bükük oluyor kepçe olacak bu gidişle sürekli duz yatmak istiyor bide arkasina yastık koyuyorum bi bakıyorum yine düz yatmış bunun içinde önerileriniz var mi
Minik_kusummm Eserr-80 ne edersen et o kulak kepce olmaya niyetli ise malesef oluyor benim oglumda öyleydi gece gündüz bandana taktim yinede hafif kepçe oldu oda nazar boncugumuz bisey olmaz 😃🥰
Rainnnn Eserr-80 benim oğlanda kepçe gibiydi 2 ay gündüzleri bandana taktım faydası oldu şimdi 4 aylık sürekli düzeltiyorum babası kepçe ona çekmiş heralde. Ara sıra şapka takıyorum keltoş diye böle böle önlemeye çalışıyorm
Juulidee Eserr-80 aynı konudan müzdaribim bende sürekli düZeltmekten iflahım kesildi valla yarın e bebeğe gidip bandana varmış sanırım ondan alıcam
Deletedmom626372 Eserr-80 benim kızım da öyleydi kulağı katlanırdı resmen korkuyordum kepçeye dönecek diye ama hiç bir şekil bozukluğu olmadı . Sanırım yapısal olarak kepçelik yoksa etkilemiyor mesela ben de kepçelik var hep kızımın nasıl olacak diye düşünürdüm ama babasına benzedi çok şükür 😀
Eserr-80 Minik_kusummm aslında kepçe değil ama cocuk yatarken kulakları iki büklüm oluyor 😂 olmasin diye çabalıyorum
2209 Eserr-80 al benden de okadar. Duzdu kulaklari dogumca.. dediginiz gibi yan yatinca donunce kafasi kulaginin uzerine yatiyor. Gordukce duzeltiyorum ama kepceye dogru gidecek. :(