Gazmelioglus Hanımlar üç aylık hamileyim ve böbreğimde taş War bu hamilelik sürpriz oldu o yüzden taş için bişey yapamadim tedavi olsun ilaç olsun çok ağrı yapiyor ne yapmam lazım ya doktorlar hiç birşey yapamazsin dedi benim durumu yasayan oldu mu hiç acaba
Merialp Gazmelioglus benim iki bobregimdede 6-7 tas var.. ama bende agri yapmamisti hamileligimde.. sadece agrim olursa acil hastaneye gitmemi soylemislerdi
Hticebyrk Gazmelioglus yaşadım ne yazik ki hamileliğimde oluştu ama hamile oldugum için mudahale etmediler benim saframa düştü kesinlikle yağlı bahatarlı yeme cok etikiliyoe ağrıdan duramıyorsum ben ilk ağrı vurdugunda bilmiyoedum erken doğum sandım o derece şiddetli ağrı vurdu zamnda kesinlikle soğuk suyun altına girin direk rahatlatıyor ben cok şülür doğum yaptım hemen ameliyat oldum cok geçmiş olsun
Gazmelioglus Merialp benim o kadar çok ağrı yapiyor ki sonra kanama oluyo bir taş War dedi doktor boyut olarak fındık tanesi kadar sizinkiler de buyukmuyudu
Gazmelioglus Hticebyrk ayy darisii benim başıma inşallah bebeği de etkiliyo zaten düşük riskim de War çok ağrım oluyo kanamamm basliyo böbrek yapyor olabilir dendi bakalim
Miniknur Bebimde 29. Haftamda vurdu o agri. Agri kesici serum ve ignelerle gecti. Cok sukur bi daha olmadi
Gazmelioglus Hticebyrk bende aynı durumdayım bir yasinda oğlum War bı onlar ilgileniyorum yemesi içmesi uykusu oda hiç duzlemedi gece bu saatlerde uyanıp çok agliyo ne yapcam hiç bilmiyorum 🥺🙄