Merhaba arkadaşlar bebeğim bugün tam 11 aylıkk 🥳🥳🥳 7. Ayına kadar emer bizim yatağımıza koyardık yanına uzanır saçını severdim uyurdu. Taaa ki dişler başlayıncaya kadar. Daha sonra emerek uyumaya başladı. Buna da çok itirazım yoktu. Çünkü zaten ana besin kaynağı anne sütüydü. Derken son bir aydır emerek de uyumuyor. Benim çok yorgun olduğum gecelerde babası ayağında sallıyor. Ve bebeğim bunu istemiyor bağıra bağıra ağlıyor( bu bebeğim için anormal çünkü çook şükür çok ağlak bir çocuk değildir.) hele 10 gündür ne meme ne kucak ne sallanmak istemiyor. Yatağa yatıp yuvarlanıyor örtüyü üstüne örtüyor. Sanki kendisi uyumak istiyor gibi hissediyorum. Çünkü bi kaç gecedir artık gücümün bittiği zaman yanıma koyup sarıldım( kaçmasın diye 😂) gözleri açık öyle etrafa bakıyor bi bakıyorum 10 dk sonra uyumuş. Bu arada da çoğu zaman bizimle uyuyor bundan şikayetçi değilim. Onunla uyumak istiyoruz. Onunda daha mutlu ve güvende olduğunu düşünüyoruz. Derkenn öylee.. desteksiz uyku yapan yapabilen? Bebeğim benden ne istiyor? İnanın kafam aşırı karıştı. Bu durumu yaşayan ?