MelekRavzam Kızlar sabahtan beri korkuyorum yarın gel dedi ebe ama , 6. Ay aşısını 15 gün geciktirmisim ailevi sorunlar vardı unutmuşum sorun olur mu geç yaptıran oldu mu bebeğinde sorun olan Allah korusun
PortakalliKahve MelekRavzam bir sonraki aşıyı da geç yapıyorlar. Şöyle örnek vereyim bebeğim 16 aylık menenjit aşısı tarihinden 20 gün gecikecek ona göre 18 ay aşısını da geciktirecekler.
Sidarnazli2510 MelekRavzam bildigim kadarıyla asıların 1 ay süresi var bizde covid atlattık ası günüydü gidemedik hastanede yattık ebemiz 1 ay süresi var bisey olmaz demisti
abnztb MelekRavzam Bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. Benim oğlum covid oldu altıncı ay aşısını o yüzden 14 gün sonra yaptırdım. Hemşiresiyle konuşmuştuk öncesinde biraz toparlasın tam iyileşsin öyle yapalım zaten demişti.
MelekRavzam PortakalliKahve yani 15 gün gecikmesi sorun yaratmaz değil mi bebeğin sağlıksal sorununda
MelekRavzam abnztb Cook geçmiş olsun çok şükür iyilestiyse🤲🏻 evet bizimki de 6. Ay şuan 6 ay 16 günlük sabah gidicez inşallah
Bitikmomi MelekRavzam geçen bi doktorun paylaşımını gördüm aradaki sürenin uzaması sorun değil ebeler olması gereken en erken tarihi hesaplarlar önemli olan kısa olmaması demişti. Yani mesela arada 4 hafta olması gerekse en az 4 hafta beklenmeli 6 ay bile geçse yaptırabilirsiniz ama 4 haftadan önce yaptıramazsınız diyordu.