Musam Premsesannesi355 çok faydalı buğdaydan yapılıyor . Bagsıklık güçlendirir . Bebeğiniz bir yaşından küçükse pişirerek verin muhallebilerine yemeklerine katabilirsiniz
Musam Premsesannesi355 deniz-95 kızlar 8. Aydan sonra yemeklerine katabiirisiniz ama yemek artınca bir gün sonra yediremezseniz bozulur bilginiz olsun . Muhallebilerine de aynı şekilde katabilirsnix kavanoz maması yapıyorsanız onlara katmayın çünkü pişirildikten sonra tüketilmeli bir gün sonraya kalmamalı benim oglumm 9 ay 20 günlük hemen hemen 1 bucuk aydır kullanıyorum her yemegıne katmaya çalışıyorum bir çay kaşığı kadar muhallebikerine de aynı şekilde.
FmBetull Musam bende kullanmayı düşünüyorum da acaba bebeğinizin kilo alımına faydası oldu mu? Birde nasıl muhallebiler yapıyorsunuz yada neyle yardımcı olur musunuz?
Musam FmBetull kilo alımına yardımcı olur mu bilmiyorum bağışıklığını güçlendirir . Muhallebi mesela ben irmik keci boynuzu unu yulaf unu ve ruseym katıp suyla pişiriyorum icine muz katıyorum yA da istedigim meyveyi ne olursa o şekilde yapıyorum