Mertarel Mrvunluu daha çok küçük mümkünse 1 saatte bir mutlaka uyandırıp emzirmen gerekiyor. Sarılık riski olabilir uyandırıp beslemelisin uykuya meyilli oldukları için açlık hissedip kendiliğinden uyanmaz en geç 2 saatte bir beslemen lazım mutlaka
Ervakts Mrvunluu ben o zamanlar 2 saate bir alarm kurup emziriyorduö annesi kan şekeri düşebilir demişti doktorumuz
glsma06 Mrvunluu gunduz her istediginde ama gece en gec 2 saatte 1 emzirmen gerek canim 1. Aydan sonra 40i cikinca 3 4 saatte olabilir ama geceleri gunduz yine her istediginde
Mrvunluu Mertarel ya doktorumuz sarılığı yok atlatmis dedi ama gene de haklısın uyandırmak lazım da uyandırdığımda çok huzursuz oluyor 4-5 saat kendini yoruyor ağlarken ağlayınca da kıyamıyorum uyandırmak istemiyorum o. Yüzden kendi uyanınca öyle yapmıyor ama
Mrvunluu Ervakts Benim saat başı alarmim var alıyorum kucağıma memeyi vermeye çalışıyorum uyandırmadan emer mi diye ama emmiyor ben uyandirinca da çok ağlıyor ne yapcam bilmiuoeum ya uyuyor ama aklım heo onda uyumuyor gene canım sıkılıyor napcam bilmiyorum