Yigithan_2121 Merhaba arkadaşlar oğlum 15 aylık sünnet yaptircagiz anestezi ile düşünüyorum ama çok korkuyorum doktorumuz ağrı olmaz dedi ama yinede tereddütlerim var deneyimlerinizi paylasirmisinz
Fenty Yigithan_2121 Ağrı olabilir yanma olabilir bunlar normal ama sadece ilk gün zaten size sünnet sonrası ilaç verirler ağrı kesici krem vs düzenli kullanırsanız ilk çişlerde biraz sorun oluyor ama yapa yapa bu da düzeliyor pansuman yapmakta da zorlanabilirsiniz ama dediğim gibi max 2 gün sonra eski rutine devam.
Busekalcik Yigithan_2121 2 ayligiz tek uyuştururken agladi vede uyuşukluk geçtikten sonra 3 4 saat çiş yaptıkça. 3 günde ıyilesti
Aloneeee Yigithan_2121 3 aylıkken lokal anestezi ile dikişli sünnet olduk. Sünnet sonrası hiç ağrı vs olmadı çok da çabuk iyileşti bir haftada tamamen normale dönmüştü. İnş sizinde öyle olur
Yigithan_2121 Busekalcik Cok geçmiş olsun keşke bende o dönemlerde yaptirsaydim şuan oğlumun anlıyor olması bide anestezi olması beni çok korkutuyor
Yigithan_2121 Aloneeee güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah ya bı geçse de bitse bu korkum