Cinarefee Hanımlar bugün oğlum sünnet oldu doktor krem verdi ama ertesi gün sür dedi gbi anladım hemen sürülüyomu acaba ben mi yanlış anladım bilgisi olan varmı sünnet doktorunun numarası da çok arayamıyorum
Bsradskran Cinarefee biz sünnet günü ellememiştik çiş zor yapmıştı zaten sabah bezini alırken sürdük Dr sünnet esnasında sürmüştü galiba aksi olsa şu zaman sür derdi her bezde sürün demişti bize
Deletedmom_21 Cinarefee doktorumuz sargıya sarmisti islaninca cikar kremini sur bezini takabilirsin demişti
Cinarefee Bsradskran evet bizimde sünnet sonrası kendi sürdü yarın da kontrole gidicez ertesi gün krem sür dedi ama insan korkuyo acaba yanlış mı anladım diye teşekkür ederim canm
Cinarefee Deletedmom_21 sargı yı bir gün bekletiyoruz ertesi gün çıkartmaya gidicez bizde inşallah cnm teşekkür ederim
Eminerd Cinarefee sargısı vardır şuan 🙄🙄 sargı çıktıktan sonra sürdük biz 👍🏻 Sargıyı da doktor ertesi gün çıkardı hem pansuman yaptı kremi falan sürmüştü 😊
Rezenecayi Cinarefee kaç aylık ya da yaşında? Günde 4 kere antibiyotikli krem sürün demişti. Kaka yaparsa yıkayın demişti. Biz eve geldiğimizde kaka yaptığında altını açtık kremini sürdük gazlı beze de krem sürdük üzerine kapattık yapışma vs de olmadı.