Bety2 Kızım 3,5 aylık ve artık geç yapıyor gelen 9 günde yaptım şimdi de 6 günde hala yapmadı . Ikınmaktan maf oldu çocuk . Lama yapalım dedi hemşire izin vermedim . Ya ne olacak sizde de var mı bu durumlar ? Bana yardımcı olurmusunuz
crazymommy Bety2 Kabızlık çok zor ve çok kötü ya Allah yardım etsin inşallah. Prebiyotik falan kullanılıyor onlardan denediniz mi
TosbikAnnesiiiii Bety2 doktor fitil vermedi mi canım benim bebekte öyle 8 aylık ölüyo yazık yapıcam diye ağlayıp ıkınmaktan suyuda bol içiyo artık ama yine aynı
yigitalpannesi Bety2 küçük çay kaşığı Hakiki zeytinyağı verebilir misiniz ben vermiştim yani doktorunuza sorarak tabi çok az iyi gelir
Bety2 crazymommy amin cnm denemedim ama çok zorlanıyor zeytinyağı sürdüm orasına rahat yapsın diye etki yok yazığım geliyor
crazymommy Bety2 Evet benim oğlum da öyleydi ıkınmak dan mahfoluyordu bi süre probiyotik kullandık sonra düzeldi sonra bıraktım şimdi dogal erik suyu falan kaynatıp veriyorum. Şükür iyi düzeldi
ESunar Bety2 bırak lavman yapsınlar yetişkine yapıldığın gibi yapılmıyor poposundan azıcık Sıvı veriyorlar yazık günah yavrucuğa. Benim kızıma 9 günlüktü lavman yaptıklarında kakasını yapamayınca napsın garibim. Bi kaç doktora götürün probiyotikte işe yaramıyor bazen bizde süt alerjisi çıktı ne probiyotik ne zeytinyağı bana mısın demedi yapamadı kakasını yardım almadan üzerine düş biraz bence
KuzeyAsaf29 Bety2 öncelikle tabiki doktorunuza danışın ama bizde aynı kabızlık sorunu yaşadık çok zor bir durum bebiş için 3gun yapamazsa sıkıntı demişti doktorumuz mama kullanıyorsaniz mamanızi değiştirin veya 1cay kaşığı zeytinyağı icirin hakiki poposuna kulak temizleme çöpüyle zeytinyağı sürebilirsiniz biraz içine doğruda göbeğine bebek yağı ile masaj birde bacaklarını karnına doğru itin bisiklet sürüyor gibi hareket yaptırın bunlarlada olmazsa gliserin fitil var yarım ondan atın hemen yaptırıyor bizde bu sorunu 1bucuk aylıkken çok çektik ama mamamizi değiştirince çok şükür geçti
Sldmrt Bety2 kabızlık için bize 4.ayda doktor colinox diye bi damla yazdı hemen çözüldü sorun bi daha da kabız olmadı
Slm1122 Bety2 aylarca çektik nbl drop probiyotikle kurtulduk denemediyseniz bi deneyin derim mavi kutudan