Mminikmucizem Bebeğim 4 buçuk aylık ve üç gündür sadece mama ile besleniyor su vermek gerekir mi bazı doktorlar ver bazıları verme diyor şaştım siz veriyor musunuz sadece mama alan bebeğe su ??
Svmre12 Mminikmucizem herkes ısrarla vermem gerektiğini söylüyo doktor ve hemşireler hariç bende vermiyorum😂
SerraSeyda Mminikmucizem kızıma doğduğundan beri su veriyorum bir iki çay kaşığı sadcee mama ile besledim. Şuan 5 aylığız beş altı çay kasigina çıkarttım. Doktorum tabiki önerdi boğazı aşırı gıcık olan öksüren bir bebek ılık su ile yumuşatıyorum çay kasigiyla verdiğim içinde ağzını çalkalayıp çoğunu dışarı çıkarıyor bu sayede de pamukçuk derdimiz baya aza indi
Drkn Ben kızımı 2 ay emzirebildim sutum kesildi suyu hergun veriyorum mamaya başladığımdan beri suan 7.5 aylik
Mminikmucizem Svmre12 etraftakiler su ver su iciriyor musun diye diye benim de icime kurt düşürdüler birde doktorlarda ikiye bölünmüş durumda şaştım valla 😅
Svmre12 Mminikmucizem mama da suyla yapıldığı için gerekli suyu alıyorlarmış zaten fazlası bebeğin gereksiz midesini doldurmaktan başka bir şey değilmiş ishal aşırı kusma gibi durumlar olmadıkça ben vermeyi düşünmüyorum