Hsniye7 4 aylık bebeğime reflü tanısı koyuldu.sadece anne sütu içiyor.nasıl geçebilir yemeklere dikkat etmelimiyim.reflü geçer mi peko :(
Lulemom Hsniye7 yapacak bişe olmuyor. Bizimde 4. Ayda başladı. Kilo alımını etkilemiş. Ben anlamadım hiç. Fazlasını çıkarıyor sanıyordum. Fışkırmıyordu çünkü. Gaviscon kullanıyoruz hiç kusmuyor o zaman. 7 aylık hala kullanıyoruz. Genelde 6. Aydan sonra kendiliğinden geçiyor diyolar ama bizim geçmedi. Azalma oldu sadece
Teemo07 Hsniye7 doğduğundan bu yana çektik, 7 ayla birlikte azaldı. Emzirdikten sonra belli bir süre dik tutun hemen yatırmayın , gazını mutlaka cıkartan o şekilde yatsın.. Bunlar baya bir hafifletiyor. Geçmiş olsun.
Demetanne Hsniye7 sütünüzü sağıp kıvam artırıcı kullanabilirsiniz bize doktor tavsiye etti öyle yapıyorum bitmedi ama azaldı
Yenidoganbakimi Hsniye7 benim kızımdada var 3,5 aylık her beslenmeden sonra nerdeyse yarım saat dik tutuyorum kusması olmuyor
Hsniye7 Lulemom ben 1 paketin icindekino tarife gore yptm.3 tatli kasigi suya karistiriyrm iciriorm 1 deflk