Ysmndmrl Deletedmom_78 hatta bugün ev süpürüp sildim orda oturdu beni izledi pusette dursa ağlar asla yaptırmazdı ne zaman sıkıldı o zaman ağladı bu arada bebeğim tam 5.5 aylık
Rubab_Mommy Deletedmom_78 Bende o aylarda aynisini yapiyodum.😃Mutfakta yanimda oturtuyodum.Sakince oynuyodu kendi kendine.Şimdi birlikte mutfaga girsek her her yerde oluyo🤦🏼♀️🙄
1ana1bebe Deletedmom_78 doktor 5 aylik olunca surekli bile oturtabilirsin demisti, 6 aylik hayli hayli oturur
Ysmndmrl Gul-42 kolunu atıyor yan tarafa bazen ama genelde duruyor masadan destek alıyor bazen hiç bir yerden destek almadan elinde oyuncak oynarken düz duruyor böylece yerde oturmasıda dikleşti
Ssay Tazeanne08 bende arastırdım en cok memnun kalınan ve sağlam olan ikea tepsili antilop mama sandalyesi bende bugun sipariş verdim internet sitesinde stok yeni geldi
Beyoglufeyza Deletedmom_78 destekli oturtmaya ne zaman başladınız Konuyla ilgili değil ama 3 ay 22 günlük kızım var yavaştan destekli oturtmaya başladım Zaten gelişiminden de belli oturmaya heves ediyor Siz ne zaman başladınız merak ettim
Deletedmom_78 Beyoglufeyza destekli oturmaya 4.5 dan sonra basladim ama onun oncesi 3 aydan sonra kucagimda falan oturma poisyonunda duruyordu doktor bana cocuk kednini hazr hisssettiginde oturmak istiyir zaten belli ediyor demişti ☺️
Irmakprensesinannesi Deletedmom_78 benin kziimda destekli oturuyor merak etmeyi 8 9.ayda desteksiz oturuyorlar gnlde 7 ay 11 gunluguz
Gul-42 Ysmndmrl sımdı bn ne yapayım sağa sola yastık koyunca öne yıkılıo öne koyunca itio saga sola kayıyor yerde sureklı donuyor
Ysmndmrl Gul-42 hepsi aynı ☺️ Emzirme yastığı vardı bende onunla oturtuyorum öne çok yatmıyor birde bazen pusetin yaslanma yerine yastık koyuyorum o şekilde yavaş yavaş öğreniyor oturmayı