Busrabsr Kizlar oglen kisie yedim aksam da cigkofte ve nohut yemegi yedim simdi asiri kustum bide titreme oluyor emziriyorum cocukda cok fenalasti neden oyle oldu anlamiyorum
JackDaniels Busrabsr Bulgur çabuk bozulan bir besin. Belki kısırdan veya çiğköfteden zehirlenmiş olabilirsiniz
OncedenGurme Busrabsr zehirlendiniz muhtemelen. Bebeğiniz de kötü olmuş. Onu da alın hastaneye gidin, sütünüze geçmiştir belki
deniz-95 Busrabsr doktora bağlıyorlar. Soru soruyor cevaplarınıza göre sizi yönlendiriyor. Bunu yapın şunu yapın doktora gidin vs gibi.
Busrabsr deniz-95 tamam kuzum ariyim cok saol bebege birsey olurmu bide her cigkofte yedigimde bebegim deiriyor aglamakdan 3 aylik
OncedenGurme Busrabsr bile bile yemeseniz keşke 🤦🏻♀️ Gaz yapıyordur muhtemelen. Nohutta aynı şekilde. Kimyon koyun bakliyat yemeklerine
deniz-95 Busrabsr doktor net cevabı verir size. Hiç zehirlenme yaşamadığım için süte geçer mi bilmiyorum bende🤦🏻♀️
Rezenecayi Busrabsr acı var bi kere içinde sumak var. Yani bebeğin pek hoşuna gideceğini sanmıyorum. Ben yumurtama karabiber atmıyotum sütün tadı bozulursa endişesinden