hankardeslerr İyi akşamlar kızlar Oğlum 4 aylık oldu ama 3ayından beri kilo almamış ve boy atmamış. Aksine bu ay beslenmesi herzamankinden daha iyiydi çok şaşırdım doktor ek gıdaya başla dedi. Başına böyle bir durum gelen varmı?
Meltem1991 hankardeslerr ek gıdaya ne veriyorsnz ne dedi acaba bi kağıt felan verdim ek gıdaya ilgili
hankardeslerr Mihrimahim16 ikisinide veriyorum canım, bebeğim çok iştahsız ama bu ay gayet iyiydi diğer aylara göre o beni çok şaşırttı🤦♀️
Mihrimahim16 hankardeslerr 5 aylık olucaz tabi aldı kilo çok şükür mama değiştirdim artı ek gıda başladım yumurta sarısı labne şeftali muz elma armut…18 inde kontrolü müz var 🥰
hankardeslerr Mihrimahim16 Bana sadece yoğurt meyve suyu meyve püresi ver dedi aklıma çok takıldı bir sıkıntı olmaz dimi Allahın izniyle 🤲
Mihrimahim16 hankardeslerr Zannetmem.. Ben muz ezip veriyorum şeftali veriyorum armut elma hiç birşey olmadı çok şükür ☺️
Ezgikaran hankardeslerr canım biz 3.5 aylıgız doktorumuz bize bu aydan sonra kiloa alımında yavaslama olur sakin panik olma normal dedi sende sıkıntı yapma ama ek gıda konusunda biraz erken baslamıs gibi bizimki kesinlikle 6. Ayda baslayacagız öncesinde baslamak cok yanlıs dedi
hankardeslerr Ezgikaran Bizim nerdeyse 3 ay sarıldığımız sürdü o zamanlar beslenmiyordu ona rağmen gelişimi çok iyiydi. Bu ay aksine çok iyi beslendi ama ne boy nede kilo almadı 🤦♀️