okuyananne222 Asel21 günde 2 kez yer silerim . Vileda ile de değil bu arada. Her defasında çeşmede yıkanan bez ile. Sabah siliyprum toz akşam siliyprum aynı toz . Hiç temizlik yapmamışım gibi Ölüp kalsam arkamdan gelen ne pis diyecek diye korkuyorum
calikusuu Asel21 Bizim evi anlatıyorsunuz , ne yaparsam yapayım ertesi sabah asla bıraktığım şekilde bulamıyorum 😢
Aag Asel21 🥴bu sebeple sürekli depresyona giriyorum hele üst üste çamaşır yıkayıp toplayamadıysam, ortalık karışık, çamaşır tozu her yerde offff bastılar yine beni. Benimki de 6.5 aylık
Ladybugs Asel21 hergün toz alıyorum ve en az 2 kez süpürge açıyorum mutfakta hiç işim bitmıyor zaten haftada 1 de banyo tuvalet temızlıgı Detaylı yapıyorum oma rağmen heryer dağınık pis geliyor gözüme Oğlum çok hareketli 5 dk içimde tüm evi savaş alanına cevıruyor
Tosbik1406 Asel21 kafana neden temizliği takıyorsun ki başka dert mi yok canım boş şeyleri kafana takma
Asyaveben Asel21 temizlik mi🤣🤣🤣🤣🤔 kızım 13aylik artık robotu bile açamıyorum peşinden gidiyor üstüne çıkıyor engel oluyor.Hadi kendim süpüreyim diyorum bu seferde ardından silme yapamıyorum ağlıyor viledayi eline almak için.Elimle sildim dün birde bunu deneyeyim dedim gitti sildigim yerde emeklemeye başladi.Oynatmaya az kaldı doktorum nerde…😪💃💃💃🪴
matmazel_ Asel21 kız sen 7 buçuk aylıkken böyleysen her yeri karıştırmakta başladığında çıldırırsın çünkü ben de öyle oldum şimdi mesela 1 saatte yapacağım iş 2-3 saat sürüyor çünkü niye peşinden sürekli biri dağıtıyor döküyor saçıyor ay çok zor ya
kahvekolikk Asel21 bütün evi 2 saat önce dip bucak temizledim şimdi bok götürüyor sanki haftalardır temizlik yapmamışım gibi 🙄
matmazel_ Asel21 kurutma makineniz yoksa çamaşırlardan toz oluyordur bir de yaşadığınız şehire göre de olabilir
Melek_annesi_06 Asel21 bende bıktım evde balkon yok çamaşırları eve asıyorum ondan mı oluyor yoksa ev yüksekliğinden kaynaklı mı anlamış değilim canım ev toz toprak resmen Allah yardımcımız olsun zor gerçekten Rabbim kolaylık versin 💐
anataraf1leoparbenim delirmeceler kurutma makinesi kullanan bi tanıdığınız varsa göstersin size tek kurutmada çamaşırdaki tozu evinizden çıkmaz o tortu😅
delirmeceler anataraf1leoparbenim ben zaten kurutma makinesi kullanıyorum tozuda topluyo kumaşıda yüksek sıcaklıktan dolayı örme kazak atın nasıl sündüğünüde görürsünüz
okuyananne222 matmazel_ yani öyle dip köşe silmiyorum elbette. Ona ne güç yeter ne zaman. Salonu koridoru mutfağı yatak odaısnı açıkta kalan kısımlarını siliyprum. Dip köşeye girersem çıkamam zaten girsem de toz yine toz. Bu şekilde ev hem b.k götürmemiş oluyor kabasını alarak Hem de diğer işlere yetişebiliyorum yemek wc temizliği çocukla oyun vs vs vs
kerimannesi Asel21 valla hiç sormayın gece toplayıp yatıyorum yine aynı yine aynı ne diyim rabbim yardımcımız olsun