biruykusuzanne kirmizibasliklikiz_ benimkinin de süt ürünleri ve yumurta alerjisi var bende hep kısıtlı çok üzülüyorum 😔
Eski9 Maviboncukkkm bugün aylar sonra çok güzel beslendi çok mutlu oldum 🥰 Sabah yumurta sarısı labne pekmez muz cevizici öğlen kefir içti akşam üstü köfte yaptım ilk kez köfte yedi bir buçuk tane şaşırdım sonrasonda da yoğurt verdim çok güzel yedi bugün maşallah diyeyim çok mutlu oldum 8.5 aylık oldu bugüne dek bir çok şeyi reddediyordu çok zorlandık sabırla oluyoormus demekki 🥰🤗
ikiprensannesii2 Maviboncukkkm Mantar çorbası, kuru fasülye, pilav, vişne suyu yazdan atmıştım buzluğa, yoğurt, muz portakal ve elma Yarın da kereviz ya da pırasa yapmayı düşünüyorum çorbam var biraz daha yarına nasiplencez inşallah 😀
Karpuzadam1 Maviboncukkkm sabah krep labne bal helva ara öğünde kivi muz uykudan önce süt içer öğlen domates corbasi karnabahar brokoli havuc yemeği sabahtan kalan krebinden yedi akşamda ispanakli patatesli gözleme yapmıştım meyve suyuyla onu yedi bide bizim aglayan pastada gözü kaldi ondan yedi ben böyle yazdim ama tabiki hepsini tam anlamiyla yemedi fikir olsun diye yazdim 😁 yarina Allah kerim artık sutlu brokoli corbasi yazan olmuş onu yapabilirim sevmişti bebeğim 😊
seyhannhri Maviboncukkkm evet cok guzel yıyor… Benım cesıt coktur. Hatta doktorumuz da bu cesıt lokanta da bıle yok demıstır.
seyhannhri Maviboncukkkm yatmadan once bıraz yulaf ve trançbzon hurması, fındık muz ve ham kakao yu robotta gecırıyorum. Meyve karısımı oluyır onu da yedırıyorum. Iatersenız sadece kıvı muz yulaf ya da değiştirerek yapın sıze kalmıs. Busekılde de veriyorum..
Maviboncukkkm Bugün ise bebeğim Kahvaltıda yumurta kırmasi biraz domates yoğurt ve meyve püresi yedi Ara öğün elma Uykudan sonra tarhana çorbası içti Aksamada tavuk çorbası pişiyor. Akşam yemeğimiz geç saate kaldi 🥲