Hilal481 Kızlar ankastre set alıcaz ama genelde fansız çıkıyor karşıma fan bi işe yarıyor mu yani kullananlar bilir gereklimi bide çok fazla bütçem yok öyuzden sizin önerdiğiniz şunu al veya alma dediğiniz şeyler varsa fikir verirseniz sevinirim
biimiyomyardimet Hilal481 fan çokta şart bişey değil bence ya bende alırken fanlı olsun istedim 3 buçuk yılda belki bir kez kullanmışımdır. Ama fırından fırına değişen bir durumda olabilir bir arkadaşım sürekli kullandığını söylüyor
delirmeceler Hilal481 eviniz yüksek kattaysa bence fana gerek yok bende fanı kullananlardan değilim bebekler ağladığında sakinliştirmek dışında fırın oca daha önemli
Umaybebek Hilal481 bazı durumlarda kurtarıcı olabiliyor fan. Ben genelde çok kullanıyorum, bu tamamen sizin nasıl pişirmek istediğiniz ile ilgili 😊
Deletedmom_23 Hilal481 Ben çok kullanıyorum. Fansız üretildiğini bile bilmiyordum. Arçelik kullanıyorum, oldukça memnunum.
Hilal481 Umaybebek ne işe yarıyor tam olarak pişirirken neye etki ediyor fan işlevini bilmiyorum da tam olarak
delirmeceler Hilal481 ozaman fan olmasına gerek yok bütçenize uygun bakarsınız şimdiden sağlıklı günlerde kullanın
Umaybebek Hilal481 daha çabuk pişiyor. Tabi yemeği de kurutabiliyor fakat fırına su koyunca sorun olmuyor.
RasayiAA Hilal481 şimdiye kadar çok nadir fanlı da çalıştırdım. Bence normal pişirme ayarı da iş görüyor.
RasayiAA Hilal481 valla bnmkinde var ama ne işe yarıyor onu bile bilmiyorum. Alt üst ayarda pişiriyorum çokta güzel pişiriyor 😅