IlkayT benimde kızımın doğduğundan beri yüzü hep kızarıyor doktor bir süre sıcaktan dedi ısıyı düşürdük, kuruluktan dedi la rochenin kremini verdi kullandık azalsa bile hemen tekrarlıyordu. Son muayenede doktor bana bir liste verdi alerji olup olmadığını anlayabilmem için. Kızımada ilaç ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama hametanla Fito verdi bu ikisini sabah öğle akşam sür dedi. Birde kortizonlu fucicort verdi 3 gün çook az bundan sür dedi. 4. Günde bütün yüzü geçti ve bu süreçte ben listedeki herşeyden yedim tekrar nüksetçek mi diye etmedi çok şükür. Burada arkadaşlarla konuştum eğer alerjik olsaydı tekrarlardı dediler doktoruma yazdım oda aynısını söyledi. Yani alerjik bir durum olsa seninki de uzun zamandır diyetteymişsin geçerdi mutlaka. takip edip şunu yedim daha çok kızardı da diyebilirsin kesince geçmediyse. Gerekirse farklı bir doktora gözükün geçiştirmeden tam teşhis koysun boşuna stres yaşamayın 🍀 bu alerji mi değil mi konusu beni de çok uzun yordu dilerim hiç bir anne yaşamasın bu stresi 😑