Senaoz21 Oğlum 17 günlük pipisinde ve yumurtalıkların rengi koyu renk sıyah mı desem morarma mı desem bilmiyorum kötü bir şey mi ilk acemi anne olduğum için bilmiyorum eşim mesai de gelince hastaneye gideceğiz ama korkmaya başladım
Deletedmom_41 Senaoz21 Merhaba ben bu durumu o kisim usuyunce de renk degistiriyor diye okumustum biyerde
Gunsss Senaoz21 yumurtalıklar renk değiştiriyor ya ben oğlumun altını açtığımda bazen koyu bazen açık renk oluyor
Glsn7581 Senaoz21 canım ben de damar görmüştüm şişkinlik görmüştum meğer sünnet yeriymis orası çok fazla kafaya takma sütünü etkiler eşinin normal bir gününde goturuver
Senaoz21 Miran1306 ilk kontrolünde baktılar bebege bişi demediler ilk günlerde bizde fark etmedik bu kaç gündür annem fark etti annem bende kaldığı için
Glsn7581 Senaoz21 binde naçizane tavsiyem bebeğini 50 günlükken sünnet ettir ki hem enfeksiyon önüne geçersin rahatlar hem de lokal anestezi alır sadece pipi uyusur.
Sebastiann Ben çocuk dr yanında çalışıyorum çok koyu renk ise kan tahliliyle bi değerine bakıyorlar şuan ücretsiz izindeyim unuttum tahlilin adını