Hatce2525 Merhaba kizlar nasilsiniz 2 yasinda kizim var sanki yasitlarina gore minyon sizin kizlar kac boyunda amacim kiyaslamak degil yqnlis anlama olmasin biraz üzülüyorum kilosuda zayif napmaliyim bilmiyorum
Lilav21 Hatce2525 kızım 18 aylık 77 cm doktor ortalamanın altında dedi.Kemik suyu,paça suyu,yoğurt,yumurta çok önemli bol bol tüketmesi gerek ve argivit focus verdi 1 hafta oldu kullanalı
snyck Hatce2525 2 yaşında 94 cm di şimdi 3 olacak 105 cm ama doktor ileriden gidiyor dedi 2 yaş ortalama 88 falan di galiba
2bebeannesiii Hatce2525 2 yaşında kontrole götürdüğümde 90 ya da 92 cm di . Yaşıtlarına göre bi tık önden gidiyo demişti doktoru . Haftaya 2 buçuk yaşında olcak boy kilo kontrolüne gidicez bende çok merak ediyorum kaç kilo kaç cm oldu .
Hatce2525 Lilav21 caorbalarini hep kemik suyu ile yaparim yogurt yer bakalim ben de tekrar goturecem ins sizin bebeginizede yarar
RainOverMe 18,5 aylık sanırım en son 80 cmdi 2 aydır ölcmedik 3 ay boy atmadıgı oldu. Kılo 11,5 civarı
cankuzularim snyck benim oğlumda oyleydi🤭 3 yasinda 105 3 bucuk yasinda 112 cm ama kizim 2 bucuk yasinda 94 cm abisine gire minyon
[silindi] Hatce2525 ya tabiki Allah hepsine sağlık versin. Demek istediğim sizin çocuğunuzdan zayıf çocuklarda var. O bakımdan dedim rahatlayabilirsiniz diye. Alt sınırda ama sağlığı yerinde. Minyon bir çocuk. Boyu da o şekilde. Babası da kısa bende. Biraz da genetik oluyor bu durumlar. Çok fazla kendinize takıntı yapıp üzülmeyin. Her çocuk kendine özeldir
Fun Hatce2525 kızım 25 aylık 97 cm 2 yaş kontrolünde öğrendik en son. Çok kefir içiyo kızım yoğurt peynir vs mutlaka yedirmeye çalış. Boy birazda genetik işi tabii
Ayseee27 Hatce2525 benim kızımda zayıf minyon 19 aylıkken 9.2 kilo 80 cmdi şuan 22 aylık çok uzamadı çok kilo almadı iştahsız. Yeni yeni biraz yiyor biraz çizgi filme biraz kendisi oyala oyala biraz yemesi düzeldi ama çok değil. Önceden zor açıyordu şimdi ara ara zorluyor