Deletedmom143 Bebelac gold kullanan var mı acaba? İçeriği aptmilden filan farklı mı acaba vitamin yok diyorlar onda doğru mu? Doktor kilomuza fazla dedi aptamil şişiriyor dedi hangi mamaya geçeceğimi şaşırdım yaddım eder misiniz
Faras Deletedmom143 bizde aptamil kullaniyoeuz ama kızım tadını sevmiyor sürekli kusuyor yarın similac alicaz bakalim insallah onu sever 😞
Damla33 Deletedmom143 bebelac golda yeni gectim sma kullaniodm ben memnun kaldim gazina iyi geldi tuvaletinide gunde 1 yapiyo artik kilo alimini haftaya doktora gidince ogrencm bn sevdim ama bebelac goldu
Hacerr7 Deletedmom143 bebelac iyidir bende kullanıyorum kızım 2 kilo 770 gram doğmuştu baya iyi şuan 7 buçuk aylık 8 kilo ,,gelişimi çok iyi öneririm çok şişirmiypr da
Snmmns Deletedmom143 bebelacda cok sisieiyor ben bimde bebevita mamayi kullaniyorum cocugum kendine geldi
Gizembrcu İlaç mümessili bir arkadaşım hipp-sma ve similac dedi sıralama bu şekilde en iyi mamalar bunlarmış benim bebeğim hipp sevdi onu kullanıyorum
Salihserap Bizde hipp ile başlamıştık çok kakasını yapıyordu kilo alımı az olur diye düşünüp sma ya geçtim ve daha iyi geldi
Deletedmom143 Faras sma ilk doğduğunda kullandık biz Malesef kilosu sınırda diyince doktor değiştirdik ama kusma gaz yapmamıştı biz de
salihayilmaz ben bebelac gold kullanıyorum çok memnunum, benim kıza en iyi bebelac gold maması geldi, hiç gazda yapmıyor
ozlem_oz aptamilin şişirdiği filan yok ben 2 çocuğumu da onunla büyüttüm almanyada da anne sütüne en yakın olarak kullanılan bir mama içinde ilave şeker nişasta filan yok. bebelac gold da çok iyi bir mamadır ayrıca
guvesra [bilinmeyen] bebivitanın içeriği hiç iyi değil glikoz şurubu bile var doktorumuz ilerde şeker hastalığına neden olur dedi
nagehanyorulmaz Ay kıl oluyorum şu şişme lafına yaa bir sürü bebk var çevremde aptamille beslenen şişenini görmedim
Deletedmom143 nagehanyorulmaz Benim oğlum 4 ay 4 günlük 7.500 kg insanlar bile çok kilolu diyor mama şişiriyor diyor bende doktora sordum oda aptamil şişiriyor dedi kafam allak bullak oldu
kiliclar [bilinmeyen] valla canım 17 aydır kızımda aptamil kullanıyorum çok şükür gelişimi gayet iyi oldu doktorumuz önermişti bizede ve şişirmedi nerden çıkıyor bu ya
Betul7140 37 günlük bebeğim ilk günden beri kullanıyorum bikere aptamil denedim sevmedi bebeğim ama bebelac çok sevdi nasıl güzel içiyor kilo alımıda iyi 3 kilo doğdu 4 ü geçti kilosu canım ☺️
mutludilek hayır tabii ki yanlış aptamil en iyi mamadır anne sütüne yakın piyasadaki bir çok mama aptamil kadar iyi değil
Deletedmom143 mutludilek devam Edicem zaten aptamil bende aynı düşüncedeyim doktor bebelac kullanın dedi