Sulee_ Glsmnn pamukçuk olmuş karbinatli suyla silin devamlı gogusunuzu vermeden önce silin öyle verin geçmezse doktora götürün ilacı var onu yazarlar
Deletedmom_23 Glsmnn Bebeğiniz kaç aylık? Halk arasında “pamukçuk” diye bilinen mantar enfeksiyonuna benziyor. İlerlemiş de üstelik. Bir doktorla iletişime geçmenizi öneririm.
Sinemisssss Glsmnn karbonatlı su ile temizle bir de şimdi hatırlamıyorum ama ilacı da vardı doktor vermişti
Peekaboo Pamukcuk olmuş, karbonatlı suyla sil. Emiyorsa memeni falan da onunla sil her emzirmeye başlamadan önce. Emzigi falan varsa yine onunla temizle. Geçmezse ilacını kullanırsın, ben adını bilmiyorum belki bilen bir arkadaş tavsiye eder
Sulee_ Glsmnn hayır bir çay kaşığı karbonati yarım çay bardağı ılık suda karıştırın tülbent yada ağız mendiliyle silin ağzının içini dudaklarını felan mama yiyen bebeklerde oluyor benim kızımda da az birşey olmuştu mama yedikten sonra su verin biraz dilini ağzını temizlensin olmuyor ozaman daha
Glsmnn Bu arada kızlar doktorla görüştüm mantar değil cildiye görmesi lazım dedi . Pamukçuk olmuş işte birde ağzını açık yakalayamıyorum diye o an mama yerken çektim o yüzden de o kadar beyaz çok üzgünüm geçer mi acaba yoksa çok ciddi bir şey mi :( annem eskiden her bebekte olur du bizde karbonat sürerdik dedi ama galiba kafama çok taktım ya :(((