Maysatnc Bebeğim 6 aylık gün içinde çok sessiz agulama babıldama yok gülüyor tepki veriyor ama sessiz. bu durumu yaşayan özelikle yaşayıp da atlatan var mı
yookkdahaneler Maysatnc ay aynısını yemin ederim 6 aylık hiç biri yok olsa da nadir , ama aşırı bağırma var sinirli çok bağırıyo ağlama değil resmen bağırma.
Maysatnc yookkdahaneler inanın bağırmıyor da ağlamıyor da sadece mızmızlanıyor. doktora da danıştım bir şeyi yok dedi ama yaşıtlarını görünce insan endişe ediyor.
Sena45_sema Brnm bebegimde 6 ay 8 günlük bab bab dio ağlama krizleri oluyo mizmizlaniyo anlam veremedim neden böle oldu
merwee89 yookkdahaneler merhaba pek degısen bısey yok canım bızde hala aynı doktora sordum muayenede sıkıntı yok diyor ama ben çook takıyorum sizin nasıl
yookkdahaneler merwee89 biz 10,5 aylığız ve şükür sosyaliz canm bence takılma sende kaç aylıksınız şuan
Abc_1010 merwee89 merhaba aynı durum bende de var. Değişti mi bahsettiğiniz durum..kısım 5 ay 8 günlük gün içinde bazen 1 defa sessiz agu der o kadar. Ama her gün genelde sessiz. Ağlar gülümser zorla o kadar.. şimdiden teşekkür ederim
Kad34 Biz 8,5 aylığız sadece gı, ga, ge ba ba ka ka diyoruz ya siz çok acelecisiniz ya da biz gerideyiz ☺️
merwee89 Abc_1010 suan 1 yasında tam cok şükür anlamsızda olsa kendi kendıne sesler çıkarıyor sessız değil ..anne baba dede mama meve(merve) diyor