defnes32 Kızlar benim bebeğim 9 aylık bugün kilo kontrolünde zayıf dediler ama boyu 6 7 cm uzun ayına göre dedi zayıf ama boyu uzun olduğu için normal dedi sadece anne sütü ve ek gıda veriyorum. Boyuna vermiş kilosunu ama az kilo diyorlar
yektasmom defnes32 benim oğlum üç aylık ve hep aynı şeyi yaşıyoruz her kontrolde, doğduğundan beri 15 cm uzadı boyu ama anca 2 kilo falan aldı 🤦🏻♀️
OozlemOozlem defnes32 malesef bizim de kilodan yana yüzümüz gülmüyor. 9.5 aylık 7750 gram, 71 cm. Son 1 aydır ek gıdayı da reddediyor, sütüm de azaldı sanırım.
defnes32 SeninAnnenBirMelektiYavrm inşallah büyüklerimde diyor kilo çok iyi değil olsun sağlığı yerinde olsun diye ama anne olarak iyi bakamıyorum mu acaba diyorum bide Emekliyor hiç durmuyor zaten kilo tutmaz
defnes32 OozlemOozlem aynı dert bizdede var her türlü ek gıdayı yemiyor ben hergün ona özel yapıyorum ama yapamadığım zamanlarda da dediğin benimde sütüm yetmiyor artık galiba
Aysecetin defnes32 ayına göre dönmesi gereken zamanda dönüyorsa yürümesi gereken zamanda yürüyorsa vs vs