2nartanesi Küçüğü 11aylık büyüğü 30 aylık Ufak olanı doğduğundan beri Büyük kızım oyuncaklarıyla uyuyor gittiği her yere götürüyor gündüz de sürekli bı yerde topluyor oyuncaklarını kardeşinin asla yaklaşmasına izin vermiyor ufak olanı artık duvarları koltuklara tutunarak ilerlemeye başladı ve gidip gelip büyüğün oyuncaklarına elliyor karistiryor oda vermek istemiyor bu sefer vuruyor itiyor onu ağlatıyor Mutfağa giriyroum ikisi birlikte ayağımın dibinde birbirlerine vuryorlar küçüğüde saçından tutuyor arada kalmaktan bıktım kızım kardeşini sev ona da 1 tane oyuncağını ver diyorum küçüğün eline başka bir şey veriyorum istemiyor asla ne ben ne babası sesimiz yukselemz bile evde nasıl zarar verebiliyor kardeşine anlamıyorum düzelir mi yoksa hep böyle anlasamicaklar mı ?😑
Divayorgun 2nartanesi böyle anlattığınız gibi komşunun iki kızı vardı biri iki biri üç yaşlarında. Ona ne oyuncak alınıyorsa ötekinede alınıyordu. Yoksa birbirlerine giriyorlarmış saçbaş
SeninAnnenBirMelektiYavrm 2nartanesi maalesef hep öyle anlaşamayacaklar ☺️ ikiside çok küçük gayet normal
2nartanesi Divayorgun bazen oyuncağını almasa bile bilerek zarar veriyor birde yüzünü aynen şöyle yapıyor 😠
2nartanesi SeninAnnenBirMelektiYavrm aynen küçük yapma diyroum uzun cümlelerle büyüğüne anlatıyorum asla dinlemiyor
Glsmbthn Aynı sorun bendede var 2.5 yasında oğlum kızım 1,5 aykık sürekli vuruyor suan bilr o derttrn muzdaribim yazarken vurmaya calısıyor cocugu sallarken ne yapacağımı şaşırdım tecrübe olan paylasırsa sevinirim