Ballibademin_21 Kızlar yakın bı zamanda saçlarımı boyatacam oğlumu bırakacak kimse yok tanıdığım beraber gidecez sizce boya kokusu rahatsızlık verir mi çocuğa
Duyulurum Ballibademin_21 bence verir. Sadece boya kokusu da olmuyor orada saç spreyleri vs. Eşinizin evde olduğu bir zaman gitme imkanınız var mı
EtiPetito Ballibademin_21 asla tavsiye etmem sadece sizin değil başkalarının da işlemi olacak o sırada ve hepsini birden soluyacak. Ben hiç götürmedim bu yüzden
Saudade Ballibademin_21 ya benimde 45 günlük bebeğim var ombre yaptırıcam 3-4 saat olmicam acaba nasıl olcak yaptıran var mı
SeninAnnenBirMelektiYavrm Ballibademin_21 5 yaşındaki çocuğumu bile götürmüyorum elbette rahatsız eder
3anneelif Ballibademin_21 cuma günü bende beş aylık bebeğimle gideceğim sorun olacağını sanmıyorum ya büyük oluyor salonlar bide kapıyı falan açtırırsınız sık sık güzel kalın giydirin
3anneelif Bide markayla alakalı ben önceden gittiğim bir kuaförde çok rahatsız olmuştum kokudan hamileyken başka kuaföre gittim daha kaliteli bir yerdi hiç kokmadı yani